29.1.2009 

Pitkään aikaan ei ole tullut tänne mitään juoruiltua, joten päätin tehdä uudenvuodenlupauksen (kiinalaisen uudenvuoden siis) ja lupaan kiusata blokini harvaa lukijakuntaa vähintään kerran viikossa (mikä nyt ei ole ihme tällä päivitys tahdilla) ...tai sitten ei ...koskaan ennenkään ei nuo minun lupaukset ole montaa päivää pitäneet. Kun ei ole selkärankaa, niin ei vaan ole ...ihminen on heikko, perkele!

Paljon on tapahtunut sitten viimeisen päivityksen ja niitä en ala tässä sen kummemmin nyt puimaan, mennyt on mennyttä Normi meininki kuitenkin ollut päällä, eli on juotu, laulettu ja nussittu vähintään omiksi tarpeiksi.

Kun aloin kirjoittamaan tätä, niin kello näyttääpi aikaa 14:27. Makaan sängyssä ja koitan ottaa pikkuhiljaa olutta, että sais taas koneen käyntiin. PK (potunkeittäjä) lähti eilen morjenstaan vanhempiaan kotikylään, eli olin taas vapaalla jalalla eilisillan!
Kävin nakkaamassa PK:n linkkuriasemalle joskus 14 aikaan ja siitä tukkasuorana kotipitsaan kiekon syöntiin. Niin, täällä Suzhoussa ON kotipitsa  ...ja kiekot on ihan saman makuisia kuin suomessakin ...tosin helvetin kalliita kiinalaiseen hintatasoon nähden. Eilen tuli pitsalle ja kaljalle hintaa 75RMB joka tekee nyky kurssilla n.8.5€.

Sen jälkeen kämpille hieromaan suunnitelmaa illaksi, muutaman hiivan kans.
Jossain välissä rupesi tuo suunnittelu väsyttään, joten päätin ottaa pienet neuvoa antavat tirsat, jotka vierähtikin sitten lähelle kahdeksaa iltasella. Just kun sain perseeni ylös sängystä, niin PK soittaa kertoakseen kuinka hieno uusi talo sen kavereilla on, PASKAT!
Halus vaan tarkistaa, että missä oon, mutta onneksi nukuin niin pitkään, että en vielä ehtinyt häipyä mihinkään. Oli taas kuulemma saatanan ikävä, ja rakastaa mua niin paljon, että en tiedäkkään ...just joo ..niin minäkin. 

Pikainen perseen pesu ja karvojen sukiminen kuosiin ja ei kun taxi alle ja baarikatua kohti. Matkalla mietiskelin, että mistähän sitä aloittais ja kun en osannut päättää,niin stoppasin mittarin ”vakibaarin” edessä. Ajattelin, että käyn muutamalla kaljalla ja höpötän omistaja pimun kans ja siitä siten eteenpäin. Noh, ainahan sitä saa ajatella! Yleensä aina, kun teen jotain suunnitelmia, niin ainakaan niin se ei mene ja niin kävi nytkin. Baarissa oli pari Filipiniläistä tyttöä, jotka tunnen ennenstään ja juutuin niiden kans jutteleen. Hetken päästä toinen sanoo, että ootkos huomannut, että täällä on uusi Filipino bändi soittamassa (2 naista ja 1 mies)? ...no, enhän minä sitä ollut huomannut, mutta kun katsoin lavalle, niin hokasin, että HUH HUH... voi vittu, millainen kissa siellä oli laulamassa!!!! Tuttu tarjoilijakin huomas, että nyt tais V:llä jäädä töllö päälle, kun kävi tökkäämässä kylkeen ja sanoi, että eikös olekkin isot tissit tuolla laulajalla ...eipä tosiaan voi vastaankaan väittää...!

Heti piti ruveta uteleen näiltä filipinoilta, että mitäs porukkaa tuolla lavalla oikeen joikaa??? Kuulin, että ovat 2 päivää sitten tulleet kiinaan ja eka baarikeikkaa sorvaavat parhaillaan. Jatkoin näiden pimijen kanssa höpöttämistä ja kohta tuli bändillä tauon paikka. Toinen näistä mun tutuista kävi hakemassa bändin baaritiskille kun halus esitellä mut niille. Bändi soiti just mulle sopivaa musiikkia, niin päätin tarjota heille ryypyt, ja sehän kuulemma sopii. Hetken rupattelin bädin kanssa ja sitten baarinpitäjä halusi huomiotani (on muuten pirun nätti likka hänkin), joten jätin bändin ja siirryin takas tiskille rupatteleen johtajan ja yhden tarjoilija typsyn kans. Bändi aloitti uuden setin ja minä jatkoin kaljan kittaamista ja biliksen peluuta, mikä ei taas eilen onnistun ei sitten saatana vähääkään.

Bändi lopetteli settinsä ja minä sain hävittyä oman biljardi matsin, niin rupes luonto kutsuun, eli ei kun vessaan kepilliselle. Sieltä pois tullessa huomasin, että se bändin isotissinen laulaja istuu yksin pöydässä, eli sinne siis. Istahdin tyttären pöytään ja rupesin jutteleen niitä näitä ja kyselin miten on elämä kiinassa alkanut. Kylmää kuulemma pidellyt, kun Filipineihin vertaa ...ompa kumma, kun nollan hujakoilla lämpötila pyörinyt viime viikot. Aikamme siinä juteltiin ja tytön piti lähtä heittään illan viimeinen setti. Pelimiehenä? Jäin siihen pöytään istumaan ja katseleen esitystä. Kesken esityksen yksi tarjoilijoista koppaa mut käsikynkkään ja taluttaa vähän syrjemmälle. Siellä se hymyssäsuin rupeaa piruileen, että tais V pikkuisen kiinnostua laulajasta? ...no, ei voi väittä, että enkö olisi ...veikkaan, että jokainen hetero mies olisi valmis antamaan vasemman kiveksen, jos pääsis louhiin tuota laulajaa...! En tiedä, ettäoliko tarjoilija pikkuisen mustis, koska pikku peliä on senkin kans joskus ollut.

Täällä nämä akat on omituisia. Vaikka akka itse on naimissia ja omaa muutaman muksunkin, niin jos niiden kans jotan touhuaa, ja ne jälkeenpäin kuulevat sen, niin sotahan siitä tulee. Siinä ei kait sitten ole mitään vikaa, että ne pettävät aviomiestään???? 
Aasialaiset naiset on niin saatanan mustasukkaisia, ettäei mitään järkeä. Vaikka huoraa nussit perjanataina ja se näkee sut toisen huoran kans lauanatain, niin johan rupeaa puhein piriseen ja hirveä huuto. Huora on huora ja saa maksun siitä, perkele!!! 

Jaahas, taas lipes vähän asian viereen, eli ei kun takas päivän epistolan pariin.
Bändi lopetti settinsä ja tuo isotissi tuli takas pöytään ja jatkettin jauhantaa.
Bändin miespuolinen jäsen pelaili bilistä, ja toinen tyttäristä istui yksin baarissa, joten tämä isotissi kysyi, että tykkäänkä huonoa, jos se kutsuu kaverinsa samaan pöytää ..no helvetti vieköön, miksi minä siitä huonoa tykkäisin, eli lyyli samaan pöytään vaan.

Myöhemmin oli koko orkesteri, ne aiemmat filipino tutut ja minä samassa pöydässä. Tunteroinen siinä jauhettin paskaa ja sitten huomasin, että tämä isotissinen pitelee mahaansa? Kysyin, että onkos masu pipi, mutta ei ollut ...kuulemma nälkä, kun ei ollut ehtinyt syödä ennen keikalle lähtöä. Itselläkin tuntui vähän siltä, että pikku puraisu ei tappais, joten sanoin isotissille, että lähdetään syömään jotain. Se pikkuisen arpoi, enkä ihmettele ...jos itse olisin ollut 2 päivää maassa ja joku uppo-outo tulee ehdotteleen syömään lähtöä ilman että edes tiedän omaa osoitetta, niin vois olla, että sanoisin kiitos, mutta ei kiitos. Kun huomasin, että se jahkailee, niin sanoin, että toki se koskee myös muita bändin jäseniä ja näitä kahta ennestään tuttua pimua, ja se oli sillä selvä ...ei typy arponut enää ollenkaan.  

Laskun maksu ja ei kun apetta katseleen. Toinen näistä vanhoista tutuita sanoi tietävänsä hyvän kinkki paikan joka on vielä auki, eli ei kun sinne. Sapuskaa ja tärpättiä pöytä täyteen ja niillä mentiin aamu 4 asti. Itse aloin olemaan jo hieman liikuutuneessa mielentilassa ja ajattelin, että olis aika siirtyä kämpille.Mutin oli sitä mieltä, että alkaa oleen aika, eli lasku ja ulos. Pihalla vaihdoin numeroita tämän isotissin kans ja tänään olis olis tarkoitus lähtä katsoon niiden keikkaa toiseen baariin.

Tuossa isotississä on morsian ainesta isolla M:llä, eli tämä katsotaan loppuun asti!!!
Jos ei muuta, niin ainakin kerran kerran on päästävä panemaan, koska luulen, että koskaan en tule noin hyvän näköistä ja runkoista likkaa enää tapaamaan!!! Jahka pikkuisen opin likkaa enemmän tuntemaan, niin lisäilen kuvia myös tänne blogiin, niin ei tarvi epäillä, että paskaa puhun tytön ulkonäöstä/muodoista ...muutenkin, vois alkaa myös kuvilla värittämään näitä juttuja, mutta tietyistä syistä haluan pitää oman henkilöllisyyteni salassa, joten ainakaan ”omakuvia” täällä ei tulla näkemään.

...halaukset tyttöjen kans, taksi alle ja kotikatua kohti. Taksissa rupes kullia kuumottaan siihen malliin, että piti antaa suharille uudet ajo-ohjeet. Jahka pääsin haluaamin paikkaan, ulos taksista ja ei kun sisään ”saksettomaan parturiin”. Sieltä pimu mukaan (150RMB = 17.5€) ja kämpille. Sattuihan vaan paska huora tällä kertaa, mutta hommansa hoiti kuitenkin ...naama on muistissa, eli sama lahna ei enää mukaan tule. Välissä vituuttaa nämä pikkuhuorat ...ainaovat mukaan tunkemassa, mutta sitten valitetaan, että sattuu milloin mihinkin ...perkele, jos ei paikat anna periksi pikku panolle, niin silloin on lyylit väärällä alla. Pikku vinkki kaikille ...en tiedä, että onko Durex pörssi yhtiö,mutta jos on niin kipin kapin osakkeita ostamaan. Mulla menee Durexin kortonkeja ja liukuvoidetta siihen tahtiin, että varmasti näkyy vuosituloksessa :P hehe.

Jus hokasin, että 3 kaljaa, puolitoista tuntia ja ehkä 4 röökiä meni tämän sadun kirjoittamiseen ...alkaa olemaan päivätirsojen aika (16:00).
Josoon siinä kunnossa huomenna,että pystyn kirjoittaan, raporttia tästä illasta tulee huomenna. 

Hmmm, panettaiskin kyllä, mutta ei taida jaksaa vielä laittaa vaatteita päälle, että kävis pimun liisaamassa ...saa odottaa iltaan.

Täältä tähän.

V

...ai niin ...joku josku kysyi email osoitetta ...tässäpä se nyt olisi : suzhou_boy@hotmail.com ...eli jos jollain on jotain mielenpäällä, niin ei muuta kuin tilittää tuohon osoitteeseen.