Huh huh ...olihan taas ilta eilen...!

 

Ensin mentiin kaveriporukalla ja muutaman vieraan kans syömään oikeen viimeisen jälkeen.

TGI Fridays tekee EHDOTTOMASTI parhaat ribsit koko helvetin pallolla. Aluksi meillä oli morsiammet mukana, niin piti koittaa käyttäytyä, mutta illallisen jälkeen PK ja kaveri morsian sanoi, että pikkukakkonen loppui jo, eli aika lähtä kotiin, mutta just oli soppeli nousu päällä, niin eihän meitä kotiin kesken ilan saa. Noh, muijat lähti kotiin ja me poikaporukalla päätettiin, ettäkun ei kerran jarrujaole mukana, niin ilta jatkuu vähän huoraisemmissa baareissa Kun päästiin muijista eroon, niin taksi alle ja siitymä baarikadulle tarkastaan tilanne. Ensin otettiin muutamat ihan siveellisissä kuppiloissa, mutta jahka viinan toivottu vaikutus alkoi toimia, siirryttin vähemmän siveellisiin soittoruokaloihin.

Edellisessä postauksessa mainitsin, että paljon länsimaalaisia on lähtenyt pois, mutta eilen huomasin, että eihän se nyt ole paha asia olleenkaan ...vaikka menee huorabaariin pikkuisen myöhemmin, niin silti tyttöjä mistä valita, eli ei tarvi ottaa sitä baarin ruminta, joka ei ole kenellekkään kelvannut...!

 

Kierreltiin muutama huorala läpi ihan tarkastusmielessä, sitten astuttiin sisään yhteen ja sisällä soi Frederik J ...niin päätettiin tehdä leiri sinne. parituntia meni rattoisasti tyttöjä kouriessa ja poikien kans höpöttäessä luonnollisesti koko ajan kaljaa kiskoen. Joskus kolmen aikaan aamuyöstä kaikki oli sitä mieltä, että nyt saa paskan jauhaminen riittää ja pitää siirtyä tositoimiin. Ei muuta kuin tytön kans hinta neuvotteluihin, ja niin kuin aina koittavat koijata, eli pyynti oli 600RMB tytölle ja 100RMB mamalle ...höpö höpö. Vaikka ammattilaisia ovatkin, niin ei ne NIIN hyviä ole, että tuommoista summaan pillusta maksaisin. Hetken nouvottelujen jälkeen hinta oli 300+100RMB, eli ei kun kaupat lukkoon ja virne naamalla yläkertaan.

Tytöllä ei ollut mitään aavistusta mitän suihinotto tulisi tehdä, niin joutui vähän valmentajan rooliin aluksi, mutta kyllä se pienellä harjoittelulla rupesi tapahtuun sillain, että sitä voi jo sanoa suihinotoksi. Itse olin jo sen verran kännissä, että ei jaksanut ruveta työstään, niin hetken suihinoton jälkeen tytöltä pöksyt pois ja komensin sen päälle... ja taas joutui opettajaksi ...ajattelin jo, että mikä helvetin amatööri tuli vuokrattua, kun tytällä ei ole mitään käsitystä mistään, mutta alakerrassa jutut oli niin kuin kunnon ratakoneella ainakin. Tyttökin tajusi, että nyt pitkänokka oikeen tykkää asiasta ja yhtäkkiä hyppäs pois päältä ja huusi jotain ovelta alakertaan. Itse olin, että mitä vittua nyt tapahtuu, kun tyttö kesken ratsastuksen hyppää pois päältä?

 

Kohta mama (tosi hyvän näköinen n.30v, 160cm/50kg) pamahtaa huoneeseen ja kyselee minulta, että mikäs on homman nimi? Olin pihalla kun tamppoonin naru ...MITÄ??? Mama rupes kyseleen, että eikö tyttö osaa hommiaan??? ...kysyin, että olenko valittanut??? ...tyttö oli huutanut mamalle ovelta, että länkkäri ei oikeen näytä tyytyväiseltä, eli pomo paikalle! Noh, kun kerran kysytään, niin sanoin, että pikkuisen on henkilökunnalla parantamisen varaa ainakin suihinotossa ja ratsastamisessa, mutta en toki valita jos lopputulos on toivottu.

 

Mama alkaa papattaa tytölle ja minä haavi auki ja mulkku pystössä istun sohvalla ihmettelemässä, että mitähän seuraavaksi? Kohta mama nykäisee housunsa pois ja vielä kohteliaasti kysyy, että saako hän hoidella minut ja samalla tämä alunperi mukaan lähtenyt tyttö katselee, että miten oikea ammattilainen hommat hoitaa!? ...No mitäpä minulla sitä vastaan olisi ...pääasia että nalli palaa. Sen verran piti kuitenkin kysäistä, että tarviiko maksaa kummallekkin, niin mama sanoi, että hänen hoito ei maksa mitään.

Kyllä täytyy myöntää, että tosi ammattilainen on aina ammattilainen..! Vittu, mama antoi mulle sellaista kyytiä, että en ihan vasta ole missään moista saanut. Perseeseenkin olisi pitänyt panna, mutta itse oikeen siitä välitä, niin piti kohteliaasti siitä kieltäytyä. Pikkuisen tuntui oudolta, kun akka hyppää pois päältä ja alkaa ottaan poskeen ja käskee alaisensa viereen katsoon, miten se homma tehdään oikein ...mama todellakin tiesi, miten suihinotto kuuluu tehdä... ehkä vähän liiankin hyvin...! Piti sanoa mamalle, että nyt vois lopettaa imemisen, muuten saattaa olla, että maman pusero sotkeutuu J ...no, ei hätää ...mama pyöräytti itsensä kontalleen ja ei kun takaa päin, kiitos. Siinä ei montaa minuuttia mennyt kun alkoi tuntuun niin höpöltä, että ei tiennyt miten päin olisi, eli tulossa ollaan, mä tunnen sen.

Setin jälkeen pikainen suihku ja takas alakertaan hoitaan maksut pois. Baarista ulostullessa kello osoitteli jotain aamu viiden seutua, kaikki muut oli jo häipyneet johonkin, eli aika ottaa mittari alle ja siirtyä kotikunnaille. Kotiin tullessa PK heräsi ja tiedusteli, että missähän V on mahdollisesti  luuhannut tähän asti??? Siellä ja täällä on tullut kierreltyä, mutta kiltisti olen ollut, niin kuin aina, kulta. Sitten vaan PK:n kainaloon ja unta kuulaan...!