Huh huh!!! Pitäs lomat kieltää lailla! Taaskin vierähti reipas viikko enemmän tai vähemmän kännissä ja pikkuisen tuppas ahdistaa raahautua duuniin tänä aamuna.<?xml:namespace prefix = o ns = "urn:schemas-microsoft-com:office:office" />

Vaikka nyt pikkuisen vapisuttaakin, niin pirun hauskaa kuitenkin oli!

 

Viikolla piti PK:n sukulaisiakin käydä moikkaamassa, mutta onneksi oli vaan yhden yön reissu. Ei ole kovin mielenkiintoista, kun kukaan muu kuin PK ei puhu sanakaan englantia ja itse ei voi leuhkia omalla kiinankielentaidolla. Telkkaristakaan ei näkynyt muuta kuin kiinalaista soopaa, niin ihan oikeasti meinas ruveta pitkästyttään.

 

”Anoppi ehdokas” oli kiinalaiseen tapaan käynyt jonkun ennustaja gurun luona kyselemässä, että milloinkahan olis tyttären ja länkkärin soveliasta mennä naimisiin.

Noh, tuomio oli, että ensi vuonna pitää mennä naimisiin, tai sitten joutuukin odotteleen pidemmän ajan, ennen kuin taas löytyy sellainen päivä, milloin voitais avioitua.

No eipä se ollutkaan tällä selvä, kun ”anoppi” oli kuullut mun syntymäpäivän väärin, eli ei muuta kuin uudestaan tämän gurun luokse ja niin kuin arvata saattaa, niin hovissa tuomio muuttui ...eli nyt saakin olla vapaana vielä 2 vuotta, ennen kuin muka pitäs naimisiin mennä. Jos oon kohta 35 pärjännyt ilman sormuksia, niin tulen pärjäämään seuraavat 35 vuottakin, vaan päätimpä pitää turvan kiinni asiasta.

 

Viikonlopuksi tuli 3 kaveria käymään ja piti poikien kans pikkuisen kylillä pyörähtää. Perjantaina piti olla ihmisiksi, kun en saanut PK:ta eksytettyä, mutta lauantaina oltiin poikaporukalla ja ihan luvan kans. Niin kuin arvata saattaa, niin helvetti oli irti pahemman kerran. Yksikään tämän kylän huorabaari ei jäänyt kiertämättä ja vaikka ilmat on jo ruvennut kylmeneen, niin hyvin tuntui tytöillä paikat pysyvän lämpimänä ja pitivät huolen, että meilläkään ei paikat palelleet.

Ihan ensin käytiin nykäiseen löysät pois yläkerrassa suihinoton muodossa jonka jälkeen vasta lähdettin kunnolla radalle. Baareja kierreltiin ihan miehekkäästi ja viinaa meni niin paljon, että näin jälkikäteen ihmetyttää, että miten sitä aamu 8 asti jaksettiin rällätä.

Anyway, siinävaiheessa kun joka ukko alko oleen niin täynnä viinaa, että jos kurkkuun olis katsonut niin varmaan olis pinta näkynyt päätettiin että nyt muijat mukaan ja kämpille (siis muut kuin minä). Kello oli varmaan 6 aamulla kun rantauduttiin kylän suurimpaan huoralaan ja kun poijat oli valinneet pedinlämmittäjät, niin minä toimin hintaneuvottelijana. Pitäs melkein ruveta pyytään provikkaa noilta huorabaarien omistajilta, kun raahaan niille niin paljon asiakkaita J ...anyway, toimistomaksujen jälkeen pojat hotellille ja minä PK:n viereen köllöttään.

 

”Aamulla”, eli josku 5 aikaan iltapäivällä nousin ylös, ja vieläkin tuntui että on kännissä, joten ei muuta kuin  munasillaa elvisteleen PK:n eteen ja toivoa että sais pienen suihinoton, mikä on paras lääke krapulaan. Kyllähän se PK heti tajus, että mitä se pitkänokka (niin kuin kiinalaiset meitä ystävälliseti kutsuvat) haluaa ja hoiti homman mallikkaasti niin kuin aina. Piti vaan toivoa, että olin kotiin tullessa muistanut pestä kullini kunnolla, että ei kortonki maistu illalla tapahtuneen suihinoton jäljiltä, mutta ainakaan mitään PK ei maininnut, eli luultavasti kalu oli kuurattu kunnolla!?

Sitten pystyikin aloittamaan normaalin päivän, eli pikainen suihku, olut ja sohvalle PK:n kainalon telkkua katsomaan.