Maanantait on yleensä perseestä ja SYVÄLTÄ, mutta tänäänpäs ei olekkaan! ...mikä johtuupi siitä, että täällä vietetään mid-autum juhlaa ja se on tänä vuonna ensimmäistä kertaa kansallinen vapaapäivä. 
Omat huonotkin puolensa näissä ylimääräisissä vapaapäivissä on, "joutui" olemaan 3 iltana ulkoilemassa, kun PK (potunkeittäjä) lähti kotikaupunkiin vanhempien luokse juhlimaan. Tänään on ollut sitten pikkuisen kalteva olo, kun nykyään ei enää saa itseään 100% kondikseen pelkällä suihkussa käynnillä, niin kuin silloin juniorina. Liekköhän sitä on vanhaksi tulossa? ...ja paskat!

Kerrataanpas pikkuisen viikonlopun tapahtumia! Perjantai meni aika iisisti. Heti töitten jälkeen paikallisesta Siwasta pussikaljaa ja kavereiden kans pihalle istuskeleen. Jossain vaiheessa iltaa huomattiin, että vois kait sitä syödä jotain, pikainen suihku, taksi alle ja ei kun kylille. Parilla kaverilla oli morsiammet mukana, mutta silti päätettiin, nyt ei syödä mitään oksia, käpyjäja risuja, vaan ihan oikeaa ruokaa, eli nokka kohti Fridays:ia ja sen maanmainioita ribsejä. Perkele, että voi rasvainen siankylki olla hyvää!!! Jahka rasvat oli pyyhitty naamasta, niin seuraavasta suunnasta ei ollut epäilystä ->baarikadulle! Kierreltiin muutamassa tutussa baarissa, mutta tuntui, että koko kaupunki oli päättänyt lähtä ulos perjantaina, eli mihinkään ei mahtunut istumaan. Noh, muutamat kuitenkin vetäistiin ja sitten ei jaksanut enää soisoskella ja muutenki porukalla alkoi väsy painaa, niin päätettiin lähtä kämpille. Kämpillä ei muuta kuin peukku suuhun, polvet leukaan ja silmät kiinni.

Lauantai aamu ja päivä hyvin pitkälti sängyssä/sohvalla telkkua vahdatessa ...mutta iltasella rupes tuo makaaminen vituttaan, eli puhein kouraan ja soittokierros kavereille josko jotakuta muutakin janottais?
Ja niin kuin yleensä, kylllähän poikia janotti, eli homma selvä baarikadulla tavataan.
Ilta meni kivasti, pelailtiin bilistä, turistiin joutavia ja katseltiin pimuja. Jossain vaiheessa yötä rupes tuntuun siltä, että tänäyönä pitää saada pillua ja ei nokka kohti huorabaareja, missä tyttäret keimaili toinen toistaa lyhemmissä hameissa. Ekabaarissa ei ollut oikeen sen näköistä sutturaa, mistä meikäläinen tykkää, eli tissejä ja vähän persettäkin pitää olla. Täällä kiinassa ukot ihailee semmoisia langanlaihoja tissittömiä lautoja, eli semmoisten löytäminen ei tuota vaivaa, mutta jos koittaa löytää pimun, jolla on vähän muotojakin, niin joutuu vähän katseleen ja kierteleen. Noh, kolmannessa huoralassa tärppäs! 22v, 160cm ja n.50kiloinen pörröpää...just meikäläisen makuun. Lisää juomaa koneeseen ja hintaneuvottelut käyntiin. Ensi tuo pörröpää oli vailla 700RB +100RMB baarille(70€+10€) ...saahan sitä pyytää! Noh, tein oman tarjouksen, ja ei tytölle kelvannut, niin sanoin, että ei vängellä, juon tämän ja vaihdan baaria. Siinävaiheessa kun aloin keräillä kamojani tiskiltä, pörröpää varmaan huomas, että kello on jo 3 yöllä ja on hyvin epätodennäköistä, että se enää sais pokaa tälleyötä, niin hintaneuvottelut alkoi uudelleen.
Loppujen lopuksi sovittiin hinnaksi 300+100baarille(40€), eli tyttö mukaan ja kämpille.

Näitten maksullisten kans on paljon helpompaa hämmentää, kuin ns.kilttientyttöjen. Joskus ennen tuli raahattua noita ns.kilttejä tyttöjäraahattua kämpille, mutta oli aina hirveä urakka piilottaa kaikki PK:n tavarat ja sitten, että sai ne kaikki vielä samalle paikalle takaisin. Vittu näillä akoilla täällä on varmaan valokuvamuisti, muistavat joka saatanan purnukan paikan sentilleen! Huorien takia ei tarvi piiloitella mitään, eli paljon helpommalla pääsee.

Noniin, palataampas aiheeseen. Kämpille kun päästiin, niin pikainen suihku pimun kans ja siirtyminen konehuoneen puolelle. Piru, että osas olla nätti tyttö ja osas kaikki temput! Sekin on muuten perseestä, että otat huoran, ja siten kun pääset kämpille, niin huomaat, että tyttö ei tiedä mistään mitään, ja on vielä ujokin, eli ensimmäisenä pitää ruveta opettaan ...ei helvetti. No, tätä pörröpäätä ei todellakaan tarvinnut opettaa :) Pimu hilpas suihkuun ja sitten olikin aika tehdä tilit selväksi. Luulen, että pimu olis halunnut jäädä mun kämpille nukkumaan, mutta enää ei oikeen uskalla, kun parikertaa on meinannut tulla takkiin näiden yövieraiden kans. Kertaalleen PK oli kotonaan käymässä ja sanoi, että tulee sunnuntai iltana takas, mutta tulikin jo n.11 aamulla eikä ilmoittanut mitään, prkle. Jus kun sain edellisen illan pokan ulos kämpiltä, niin PK pölähtää sisään ...varmaan näkivät toisensa pihalla. Ei paljon naamaa naurattanut, kun tiesi, että makuuhuoneessa on kortonkipapereita yms. pöydällä. Onneksi, PK halus mennä suoraan suihkuun, niin silläaikaa ehdin hävittää kaikki todisteet.

Toisella kerralla itse oli noussut ylös, mutta huora vielä nukkui, kun ovikello soi. Kaveri tuli morsiammensa kassa kyseleen, että jos saisivat jotain dvd-elokuvia lainata. Tuo kaverin morsian ja PK on hyviä kavereita keskenään, joten ei hyvä!!! Onneksi, olin laittanut makuuhuoneen oven kiinni, niin kaveri morsian nähnyt mitään ja kerroin kaverille mikä on tilanne, niin se raahas muijansa ulos heti kun se sai muutaman elokuvan valittua. Tuon jälkeen en ole enää antanut huorien yöpyä kämpillä!!!

Noniin, palataampas taas aiheeseen. Sunnuntai aamu ja päivä meni suurinpiirtein samoin, kuin lauantaikin, eli maakasin kokopäivän. Iltasella alkoi jo olla tylsää, eli puhelin käteen ja soittoja pitkin kylää. Tännä ainoastaan yksi kaveri ilmoittautui janoiseksi, eli ei muuta kuin radalle.
Lähtiessä päätin, että tänään ei huorabaareihin mennä, eli pelkästään keskikaljakuppiloita kierretään. Ilta meni rattoisasti porukoiden kans jutellessa ja bilistä pelaillessa. Joskus 2 aikaan kaveri sanoi, että lähtee kämpille ja ajattelin, että taidampa lähtä itsekkin, niin on virkkuna maantaina, kun PK tulee iltapäivällä takaisin. Siinä kadulla kävellessä bongasin yhden pimun, jonka kans kävin aikoinaan muutaman kerran ulkona. Aikamme siinä kadulla jatistiin ja sitten päätettiin siirtyä sisätiloihin koska kuivuuhan siinä suukin, kun ilman juomahuoltoa joutuu jutteleen. Siinä vierähti varmaan ainakin tunteroinen ihan huomaamatta, ja sitten pimu sanoi, että pitää lähtä nukkumaan. Oli pirun kiva nähdä tätäkin tyttöä pitkästä aikaa ja sovittiin, että mennään jokupäivä ulos syömään.

Vihdoin pääsin itsekkin taksiin ja kohti kotia. Jossain puolessa välissä kotimatkaa mulahti jostain mieleen, että mennäämpä pikkuisen mutakan kautta kotiin ja tsekkataan onko kämpän lähellä olevat "parturit" vielä auki. Nämä "parturit" on virallisesti parturiliikkeitä, mutta ei niistä löydy edes saksia ...Eli täysin porttoloita. Jostain eivät lähde mukaan, vaan hommat hoidetaan yläkerrassa/takahuoneessa, joka taas ei meikäläistä kiinnosta. Noh, siinä kun lehestyttiin sitä parturirypästä, niin huonolta näytti, kaikki paikat pimeänä :( ...sitten hokasin, että mitäs porukkaa siellä istuu noiden partureiden ulkopuolella? ...ei kun SEIS kuskille ja tiedustelemaan mitäs porukkaa siellä keskellä yötä kuukuilee. Noh, vähän niin kuin arvelinkin, huorat oli jalkautuneet pihalle. Poliiseilla on joku ratsia meneillään, niin omistaja ei uskalla pitää liikettä auki yöaikaan. Katselin siitä n.20 huoran ryppäästä eniten omaan makuun sopivan kimulin ja hintaneuvottelut käyntiin. Näissä partureissa hintataso on huomattavast halvempi, kuin baareissa. Nyt hinnaksi tuli 150RMB tytölle ja 50RMB parturinpitäjälle.
Näissä partureissa koko summa maksetaan parturin pitäjälle, joka sitten taas maksaa tytölle.
Tyttö mukaan, mitari alle ja kämpille. Tyttö oli todella muodokas, mutta veikkaan, että alle 150cm pitkä. Pillu oli niin tiukka, vaikka olikin märkä, että piti ottaa liukuvoide avuksi jotta tyttöä ei sattuisi. Durexin liukuvoide on ihan ykkönen lajissaan! ...pussit tyhjäksi, suihku, pimupihalle ja nukkumaan.
Nyt maanantaina ei sitten olekkaan saanut mitään muuta kuin tämän kirjoituksen aikaiseksi ja PK:n pitäis koteutua kohta, eli viimeinen tarkistus, että mitään kortonkipapereita ei notku missään roskiksissa.