Joppari joo ...pitäisköhän sitä välissä taas vähän avautua, taitaakin viimeisestä päivityksestä olla puolivuotta, jos ei ylikin?

Täällä on ollut niin jumalattoman kuuma, että paljon ei ole tullut ulkona notkuttua, mutta sen verran kuitenkin, että juottoloiden ja porttoloiden omistajat sentään leivänsyrjässä kiinni pysvät.

Kovasti on tämä meneillään oleva lama vaikuttanut paikalliseen ”viihdeteollisuuteen”, firmat pitää länkkärit kotiin ja sitten vielä kun valtio jostain syystä on ruvennut ratsaamaan noita huoraloita, niin monta hyvää pillua on markkinoilta kadonnut *sniff* ...ihan tulee tippa linssiin, kun muistelee minkälaista menoa on ollut noissa muutamissa paikoissa, jotka on nyt asiakaspulan tai valtion takia suljettu.

Viime torstaina tekivät taas ratsian muutamaan pillubaariin, ja ainakin 2 länkkäriä jäi pillunpäältä kiinni, ja ei kun tukkasuorana asemalle. Jos oikeen muistan, niin 5000RMB (~500€) nasahtaa tuosta sakkoa ja jos niin hullusti käy, että jää huoran päältä kiinni toisen kerran, niin ei tarvi oleskelulupaa enää uusia. Itsellä käynyt sen verran hyvä tuuri, että omistajilla on ollut tieto noista ratsioista ja silloin on oltu ihan kiltisti ja jätetty pillut kourimatta.

Elokuussa piti käväistä mutka sohjolassa (suomessa) parinviikon lomalla ja täytyy myöntää, ettäaikka kuinka aina haukun kiinaa, niin tuo 2 viikkoa suomessa oli ihan tarpeeksi ...itseasiassa olin valmis lähteen takas kiinaan jo viikon jälkeen. Ei suomessa muuten mitään vikaa ole, mutta kun se on vaan niin saatanan kallismaa, että ei siellä kukaan normaalipalkkainen mitään pysty harrastaan. Saattaa olla pikkuisia sopeutumisvaikeuksia, kun täältä joskus takas suomeen tulee...! Noh, nykyistä sopparia jatkuu vuoden 2010 loppuun asti, eli toista vuotta voi täällä vielä ihan rauhassa rellestää, ennen kuin tarvii kotiin muutolla ruveta päätään vaivaamaan.

Niin kuin tuossa alussa jo mainitsinkin, niin vähemmälle jäänyt tuo ulkona laukkaaminen, kun lämpötilat ei illallakaan tahdo laskea alle +30 ...eli, kalsarikännejä on vedelty ja PK:n kans nussittu.Tokihan sitä nyt sen verran on pitänyt ulkoilla, että kerran viikossa vierasta saa, se maistuu omakin pillu paremmalle, kun välissä vähän vierasta louhii.

Suomesta toin PK:lle tuliaisiksi Dildon ja klitoriskiihottimen kun se kertaalleen joltain suomalaisen nettipornokaupan sivuilta semmoiset bongas. Kovasti on tyttö lahjoistaan tykännyt, ja nykyään PK:n alkulämmittelyt tehdään aina noilla vekottimilla. Valokuvaustakin on ruvettu harrastamaan, ja sen on yleensä neiti, joka kameran sänkyyn raahaa ...ihan kivaa katseltavaahan nuo on J
Laitan tähän yhden otoksen, mutta sensuroituna, kun en tiedä miten tämä sivusto suhtautuu hieman eroottisluointoisiinkuviin.


Nyt takas duuniin, postaan lisää, kun on jotain postattavaa.