On se hienoa taas palata töihin ja huomata, että heti aamusta on varattu 2 tunnin palaveri, prkl.
Sitten palaverissa puhutaan käytännössä pelkkää kiinaa, joten sanaakaan en ymmärrä mitä jauhavat!
Muutenkin väsyttää, niin koita siinä sitten pitää silmät auki ja olla kiinnostuneen näköinen, kun et edes tiedä mistä puhutaan! Noh, kerkespähän selailla uutiset netistä, joten ainakin maailman tilanne on selvillä!

Tarttis varmaan ihan aikuistenoikeasti aloittaa nuo kiinan opinnot. Kirjat ja muu rekvisiitta on ostettu jos varmaan 7-8 kuukautta sitten, mutta ei ole "ehtinyt" vielä opettajaa katsella. Kovasti on tämäkin asia ollut tapetilla, mutta aina oon ajatellut, että enskuussa sitten. Jotenkin ei vaan iske, että 3 päivänä viikossa töiden jälkeen ruveta pänttään kiinaa paritunnin ajan ...sohvalla PK:n kanssa löhöäminen on paljon houkuttelevampaa...!

Aamulla kun heräsin, niin niska oli niin jumissa, että meinas huuto päästä, kun aloin päätä enemmälti käänteleen. Täytynee iltasella kipaista vakihierojalle, jos se vaikka sais paikat aukeaan. Jos joskus kiinassa vierailette, ja olette hieronnan tarpeessa, niin kokeilkaa noita hieromalaitoksia, missä onpelkästään sokeita hierojia. Itse olen viimeiset kuukaudet käynyt aina saman sokean hierojan luona, ja ei voi muuta kuin kehua. Saattaa vaan tänään tulla moitteita hierojalta, kun en ole pariinviikkoon käynyt ja olen päästänyt niskat noin huonoon jamaan.

Nyt tarvii ruveta tekeen jotain työtä kuvailevia liikkeitä, että pääsee joskus kotiinkin.