Perkele että voi ihminen olla tyhmä! Viime perjantai yönä nukahdin / sammuin sängylle ja jostain syystä ennen sänkyyn menoa olin ruuvannut ilmastoinnin 22 asteeseen mikä todellisuudessa on varmaan alle 20 astetta ja tottakai se puhaltaa suoraa sänkyyn ---> lauantaiaamuna herätessä oli semmoinen räkätauti, että ei mitään järkeä. Koko viikonlopun PK on sitten juottanut mulle kuumaa vettä, jotain kiinalaisia rohtoja ja lääkkeitä. Liekkö noista todellakin ollut apua, koska nyt alkaa elämä taas voittaan.
Jos jotain positiivista pitää hakea tuosta flunssasta, niin eipä ole tullut paljon tupakoitua viimepäivien aikana.

Täällä tuo kuumavesi toimii lääkkeenä KAIKKEEN mahdolliseen, se on kuulemma "good for the body".
Jos sattuu vahingossa aivastamaan PK:n kuullen, niin siitä on seurauksena se, että juotetaan saavillinen kuumaa vettä johon on sekoitettu kaikenmailman oksia, ruohoja ja kukkia!  ....ja ihan turha koittaa selittää, että ei mulla flunssa ole, kunhan vaan nenää kutisi.

Huomenna osa täällä vierailulla olevista suomalaisista kollegoista lähtee takas suomeen, eli luultavasti pitää käväistä pikkuisen radalla pyörähtään iltasella, mutta B-luokan reissu tiedossa, kun ei ole mahdollisuutta PK:ta eksyttää, vaan joutuu ottamaan mukaan. Noh, saattaa olla vaan hyvä, kun ei ole vielä ihan kondiksessa.

Over and out.