Ei vittu näiden kiinalaisten kanssa! Pomo (kiinalainen) pölähti tähän mun pöydän ääreen ja kysyi, että oliskos "V:llä" muutama minuutti aikaa jutustella.
Johon minä, että mikäpä ettei, mitähän asia koskee! ...eipä passannut, vaan piti ihan herran koppiin asti mennä ja ovet perässä kiinni. Pikkuisen alkoi ihmetyttään,
koska kyllä aiemmin duuniasioista on voinut keskustella ihan muidenkin kuullen.
Sitten se aloittaa varovasti, että tämä on privaatti asiaa, ja haluais saada muutaman varmistuksen liikkeellä oleviin huhuihin!?

Vaikka tiedän, että kinkit on ihan saatanan uteliaita ja jos eivät tiedä ihan kaikkiea, niin keksivät loput itse, mutta eipä ole käynyt mielessä,manageritason päälliikkö tulee multa tuollaisia kyseleen. Melko vähän pitää miehellä olla töitä, että joutaa tuollaisia miettimään!
Noh, eipä siinä ...sanoin, että anna palaa Frank ...saatpahan yös nukuttua paremmin jos pystyn auttaan.

------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Ensin vähän taustaa: Meillä on firman aulassa respa ja 2 tyttöstä hoitaa sitä. Yksi vanhoista respanhoitajista lähti opiskelemaan muutama kuukausi sitten ja tilalle tuli toinen tyttönen. Tämä uusi ja vanha pimu työskenteli kuitenkin yhdessä muutaman kuukauden ja ystävystyivät sinä aikana ja edelleen viettävät vapaa-aikansa yhdessä.
Jonki aikaa sitten firmaan tuli uusi expatti eräästä eteläeuroopan maasta joka iski silmänsä tähän uusimpaan respan neitoon. Tämä expatti ei puhu sanaakaan kiinaa, joten eräänä iltana uusi ja entinen respan neito lupautui auttamaan tätä uutta expattia, kun sen piti ostaa jotain vähän kalliimpaa asuntoonsa ja sen jälkeen kaveri vei tyttäret ulos syömään.
Syönnin jälkeen tyttäret oli vielä halunneet menää tanssiin/istuskeleen johonkin ravintolaan, mutta ei tämä kaveri uutena tiennyt mitään paikkoja, eli se soitti mulle ja pyysi tulemaan oppaaksi hänelle ja tyttösille, jotka eivät myöskään tunne paikan yöelämää kovin hyvin.
Noh, minä kävin illan heidän kans ulkona ja juttelin paljon tämän meidän entisen respan likan kanssa niitä näitä ja sovittiin, että mennään joskus yhdessä ulos syömään.

Ehkä viikon päästä tuosta tämä entinen respanhoitaja soittaa mulle, että miten olis illallinen tänään, ja johan se mulle passas. Käytiin syömässä ja pikkuisen persettä ketkuttamassa paikallisessa soittoruokalassa ja sieltä kiltisti kotiin (yksin).

Joku oli kuitenkin minut ja tytön kyliilä nähneet, ja siten alkoi toimistossa juttu kiertää, että ”V” deittailee respan tytön kans. Itse en mitenkään kommentoinut asiaa, vaikka kautta rantain huhuista kuulinkin. Jossain vaiheessa jollain oli kuitenkin mennyt puuro ja vellit sekaisin ja huhu olikin muuttunut niin, että olinkin ollut tuon uuden tytön kans ulkona, enkä suinkaan sen kanssa, joka ei ole ollut firmassa enää kuukausiin.

------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Anyway, takas pomon huoneeseen:

Pomo rupes kyseleen, että oonko ollut firman työntekijän kanssa ulkona?
Sanoin, että tavallaan, mutta ei se tyttö enää firmassa töissä siinä vaiheessa ollut ja silloin meni pomolla ihan pasmat sekaisin. Edelleen se vaan selitti, että talossa kiertää huhu, että minä olisin ollut ulkona sen kanssa, ja myös, että sama tyttö kulkee ulkona tuon meidän uusimman expatin kanssa. Tässä vaiheessa rupes jo vituttaan ja kysäisin, että mitäs sitten vaikka olisinkin? ...pomo sanoi, että ei siinä mitään pahaa olekkaan, mutta muu henkilökunta vaan ihmettelee, että millainen huora tämä uusi respan tyttö on, kun kulkee 2 ulkomaalaisen kanssa vuorotellen ulkona.
Ties kuinka monta kertaa sanoin, että olen ollut respan likan kans ulkona, mutta en sinä aikana, kun se on ollut talossa töissä, vaan ei mene jakeluun, että me puhutaan eri henkilöistä ...edelleen sama jankkaus, ja sattumalta tämä kyseinen respan likka kävelee pomon kopin ohi ja pomo sanoo, että onhan tuo tyttö meillä vielä töissä!!!! ...johon sanoin vaan, jo aika vittuuntuneella äänellä, että tuo nyt vaan sattuu olemaan eri tyttö, jonka kanssa oon ulkona ollut! ...Siinä vaiheessa rupes vissiin pomolla säteileen, koska meni ihan saatanan nolon näköiseksi, tajuttuaan jankanneessa vastaan asiasta, joka ei sille millään lailla kuulu, on vaan niin saatanan UTELIAS!
Pyysin pomoa katkaisemaan kaikki huhut, koska toimistossa akat luulee, että tämä uusi tyttö on joku miesten nielijä, vaikka todellisuudessa on ollut ulkona ainoastaan tämän meidä uuden kaverin kanssa! Luulenpa vaan, että ei se mitään ole oikaissut, mutta minä pääsin heti 2 tuntia tämän puhuttelun jälkeen näppäämään näitä meidän toimiston juoruakkoja kynsille! Normaalisti käytän toimiston porukkaa, joiden kanssa teen töitä kokoajan syömässä silloin tällöin, ja yksi tyli kysymään, että miten olis päivällinen työporukalla keskiviikoiltana? ...sanoin vaan, että ”en pysty työkavereiden kans enää lähteen ulos, koska niistä tulee aina jotain huhuja, ja sitten joutuu pomon puhutteluun”!
Sinne jäi muijat haavi auki katseleen, mutta sielläpähän katselkoot 

VITUN KYYLÄT, PITÄKÄÄ HUOLI OMISTA ASIOISTANNE!!!