Vaihteeksi oli vähän rauhallisempi perjantai, mikä ei todellakaan ole huono asia! Ensin poikien ja morsianten kans vähän saunottiin, polskittiin altaassa ja lilluttiin porealtaassa jonka jälkeen siirryttiin ulkosalle grillaamaan.
Tai siis, tälläkertaa me ei itse grillattu, vaan helkilökunta hoiti sen, kun syöjiä oli sen verran paljon (10).
Mitäköhän suomessa maksais, jos ostaisit saman palvelun? ...setti sisälsi 3 salaattia, 2 eri keittoa, 3-4 erillaista patonkia, 3-4 erillaista varrasta, ainakin 2 erillaista settiä grillattua nautaa ... listasta tulisi niin pitkä, että enpä laiskuuttani jaksa kirjoittaa, mutta ruokaa oli ihan helvetisti ja hinta sisälsi myös ~15 olutta. Ainiin, se hinta ...100RMB/hlö (n.10€). Kiina ei oikeastaan olekkaan niin paska maa:)

Jahka kupu oli täynnä, niin siirryttiin mun kämpille hiomaan suunnitelmaa loppuillaksi, mutta parilla kaverilla morsiammet oli sitä mieltä, että nyt  on hyväaika lähtä kotiin nukkumaan!? ...ei helvetti, kello oli vasta 22:30 ...noh, porukka kutistui, mutta silti saatiin jonkilainen rytmiryhmä kasaan, ja ei muuta kuin taksi alle ja baarikadulle tsekkaamaan mikä siellä on tänään meininki (aivan niin kuin ei muka tietäis).
Itseasiassa siinävaiheessa kun kaverit "halus" lähtä nukkumaan, niin olin varma, että itse pääsen lähteen kylille ilman "jarrua", kun ketään muuta naispuolista ei ollut lähdössä PK:n (potunkeittäjä) kaveriksi, mutta paskat...! PK halus välttämättä lähtä mukaan, vaikka kuinka koitin vakuuttaa, että hänellä tulee olemaan tylsää, kun poikien kans suomea jaaritellaan ja hän kun ei suomea ymmärrä (mikä on hyvä asia) ...vaan ei tuntunut haittaavan, perkele!

Ensin syöksyttiin vakibaariin tsekkaamaan että pääsiskö siellä pelaan biljardia, mutta pelaajalista oli niin pitkä, että päätettiin juoda yhdet ja sen jälkeen vaihtaa baaria. Seuraavassa paikassa ihan sama homma, eli yhdet ja pois. Sitten muistin, että lähellä on yksi huorabaari, missä on biljardipöytä, ja moisessa baarissa asiakkailla on yleensä muuta tekemistä, kuin pelaillla biljardia, eli sinne siis. Pienen harhailulun jälkeen kyseinen mesta löytyi, ja juuri niin kuin arvelin asiakkaat oli kyllä kiinnostuneet kepillä tökkimisestä, mutta kysessä ei suinkaan ollut biljardi!:P Eli pelit pystyyn ja lisää mallasjuomaa ääntäkohti.
Ilta meni oikeen rattoisasti ja huoratkaan ei tullut kiehnäämään, kun PK oli mukana.

Jossain vaiheessa iltaa alkoi tuntua siltä, että biliskeppi/pöytä on kiero tai jotain, kun kukaan ei oikeen onnistunut pussittamisessa, eli päätettiin, että nyt on aika lähtä ketkuttaan persettä johonkin soittoruokalaan. Tarjoilija, LASKU! ...ja ei kun paikallisten suosimaan klubiin katseleen miten ne kinkkitytöt osaa persettä pyörittää ...ja voin vannoa, että osaa ne. PK oli kans paripaukka aiemmin imaissut ja heti kun päästiin pelipaikalle niin se ampas tanssilattialle joraamaan, eli sai kaikessa rauhassa katsella paikan tarjontaa.:) Myöhemmin kävin itsekkin muutaman biisin joraamassa, mutta sitten tuli niin saatanan kuuma, että piti lopettaa ...minähän en "kuntoile" kun sängyssä!!!

Jossain vaiheessa PK tuli sanomaan, että menee vessaan, ja kun tuli sieltä takas, niin sanoi lähtevänsä käväseen ulkona ostamassa jotain. En sen enempää asiaa ajatellut, mutta kun se tuli takas, niin sillä kassillinen vitturättejä mukana, eli kuukautiset alko ...vittu!!! Noh, tavallaan hyvä, eipähän ainakaan ole paksuna. PK rupes puheleen, että vois kohta lähtä kotiin, mutta itsestä ja kaverista ei tuntunut siltä, eli ei muuta kuin matka jatkuu. Kaveri on vielä pikkuisen rookie, eli ei tiedä kaupungista/yöelämsätä vielä mitään, joten päätettiin, että näytän vielä muutaman paikallisten suosiman klupin ...missä ei todella tiedetä, että yli 85dB:n volyymi saataa aiheuttaa kuulovaurioita. Veikkaan, että noissa paikoissa 185dB on lähempänä, vaan ei tunnut menoa hidastavan.
Taksi alle ja ei kun toiselle puolen kaupunkia ....pari pikaista edellä mainituissa diskoissa ja sitten suunta kämpille. Matkalla kotiin ajattelin, että menipähän tämäkin ilta vituksi ...ensin osa porukasta lähti kotiin jo heti pikkukakkosen jälkeen ja sitten vielä joutuu olemaan ilman pillua, kun PK:lla alkoi kuukautiset :( Kotosalla pikainen suihku ja ei muuta kuin maate ...mutta PK:lla oli jotain muuta mielessä, kuin nukkuminen. Osaa muuten tyttö poskihoidon ja HYVIN nykyään! Silloin kun tavattiin, niin meinas olla opettelua tuon kans, mutta nykyään imee kuin ammattilainen;) ...vielä kun opettelis nielemään, niin ei tulis aina niin saatanamoinen sotku, mutta kaikki aikanaan...!

Kaiken kaikkiaan ihan kiva perjantai, vaikka ihan planin mukaan ei mennytkään. Eipähän ainakaan ole krapula, eli saattaa saada tänään jotain aikaiseksikin...!
Hmmm, tuli vaan mieleen, että täällä ollessa on tullut keitoa otettua aika paljon, ja olen huomannut, että enää ei tule krapula niin kuin suomessa ollessa ...eli sanonta "harjoitus tekee mestarin" pitänee paikkaansa ainakin tässä tapauksessa:) Kello alkaa oleen kohta 12, eli pitää lähtä potkiin PK ylös sängystä ja ottaa lohi pakkasesta sulamaan...! Tänään meillä on suomiruokapäivä, eli minä hoidan kokkaamisen! 

Pitää katsoa, jos vaikka tälle iltaa pääsis karkaan kylille ilman PK:ta, niin olis enemmän raportoitavaa kiinan yöstä:P