Tiistai 3.2.2009

Taas on palattu arkeen, ja ei vois vähempää työntekeminen kiinnostaa, mutta ei se auta.
Eilen ei kyllä saanut yhtään mitään aikaiseksi, kaikki keskittyminen piti käyttää siihen, että koittaa olla vapisematta paikallisten työkavereiden silmissä. Oli oikeen viimeisen päälle mandoliinikrapula...! Tänään on ollut jo huomattavasti parempi päivä, vaikka syöminen meinaa vieläkin syljettää.

Kertaillaanpa pikkuisen viikonlopun saldoa. Taaskaan ei toimintaa puuttunut, eli hauskaa oli kokorahan edestä, mitä paloikin taas viikonlopun aikana yhden normaali kinkki insinöörin kuukausipalkan verran.

Niin kuin pejantain kirjoituksessa uhkailin, niin lähdin katsomaan sen isotissilaulajan keikkaa. Ennen sinne menoa pysähdyin kuitenkin parissa juottolassa ylläpitämässä suhteita. Täällä ei koskaan kannata yhden baarin kanta-asiakas olla. Monta eri asiaa on järjestynyt erittäin vaivattomasti, kun tietää henkilön, keneltä voi asiaa kysäistä ...ja baarien henkilökunta yleensä tuntee aika paljon erillaista porukkaa. Näillä en tarkoita mitään laittomuuksia, vaan ihan jokapäiväisten asioiden hoitoa, mitkä saattaa täällä olla TODELLA hankalia, jos et tunne ketään oikeaa henkilöä.

Takaisin asiaan. Noiden soittoruokaloiden jälkeen tukkasuorana baariin jossa isotissin piti tänään soittaa, mutta mutta ...paskat ne siellä ollut. Kyselin kuppilanpitäjältä, että eikös täällä pitänyt olla tänään bändi, mutta johtaja itse ei tiennyt asiasta mitään!? Mitäs vittua, onko mua kusetettu??? Noh, pikku takaiskuista ei saa lannistua, eli puhelin kauniiseen käteen, isotissin numero tauluun ja vihreää luuria! ...hälyyttää, mutta ei vastaa, hmmm!
Tässä vaiheessa ajattelin, että pitäkööt tissinsä, on niitä muitakin.

Noh, olut eteen ja suunnitteleen seuraavaa siirtoa. Selailin numeroita puhelimesta ja monta kertaa tuli vastaa naisen nimi, mistä ei ollut mitään tietoa, kukahan moinen suttura mahtaa olla? Sitten tuli vastaan yhden pimun nimi jonka olen tuntenut jo pidempään, mutta se ei enää asu vakituisesti tässä kylässä, mutta jatkuvasti täällä kuitenkin laukkaa.
Yhteyttä ollaan pidelty ja viimeksi pariviikkoa sitten oltiin ulkosalla yhdessä. Silloin olisin hyvin luultavasti päässyt kastaan, mutte itse kämmäsin sen homman, prkle.
Ajattelin, että pistetämpä kimulille viestiä tässä ajankuluksi. Vastaus tuli nopeasti ja muutaman viestin päästä mulle selvis, että pimu tulossa tänne seuraavana päivänä. Kohta oli huomisillan sunnitelmat valmiina ...tai niin vielä luulin tuossa vaiheessa.

Pääti ottaa vielä toisen tässä kapakassa ja sitten kipaista kotibaariin katseleen, josko vaikka tänään bilis sujuis? Juuri kun sain tuopi nokan eteen, niin Nokialainen alkaa huutamaan taskusta. Kappas, isotissihän se sieltä soittaa. Oli ollut setti kesken, silloin kun olin koittanut soittaa, niin ei voinut vastata puhelimeen. Vaivihkaa kysäisin, että missähän mahdatte olla laulamassa, kun kävin jo baarin katsomassa, missä kerroit teidän laulavan tänään? Likka oli että HÄH? ...joo, joo...sanoit mulle, että laulatte baarissa XXX perjantaina. Noh, selvishän se lopulta ...minä olin ymmärtänyt väärin, elikkäs laulavat kotikuppilassa tämänviikon torstaihin asti, ja sitten siirtyvät siihen, missä just kaljaa puhelunaikan siemailin. Noh, puolustukseksi todettakoon, että alkoholilla saattoi olla hieman vaikutusta kuullunymmärtämiseen. Kalja naamaan ja kotikuppilaan isotissin kans höpöttään. Ilta meni oikeen rattoisasti pimun kans höpöttäen, bilistä pelaille jatietysti kaljaa kiskoen. Joskus varmaan 4 aikaan rupes hiukoon ja niin kuin aina kun on kännissä, niin ei ole köyhä eikä kipeä, niin kutsuin koko bändin ja parimuutakin tuttua pikku iltapalalle läheiseen korealais-syöttölään. Sielläkin tuli nautittu nestemmäistä ehkäpä vähän liiankin rivakkaan tahtiin ja kohta hokasin, että on jotkut saatanan soijasoosit housuilla, kun onnistuin ”käsilläpuhumisen aikana” tönäiseen ison kupillisen syliin. 
Isotissi koittaa putsata mun kuteita, mutta eihän se tee muuta kuin leviää. Ei siinä auttanut kuin tehdä ilta ja lähtä kotia kohti valumaan. Ennen lähtöä tein kuitenkin tärskyt isotissin kans seuraavalle illalle. Vasta taksissa huomasin, että ei perkele, minähän sovin jo tärskyt sen toisen likan kans. VOI VITTU...! Noh, asioilla on tapana järjestyä, katsellaan.

Niin kuin aina, just kun on kotiin menossa, niin iskee hirveä panetus päälle, mikähän vitun taika siinäkin on? Noh, näillä kamppeilla en mihinkään huoralaan viitsi mennä pillua liisaamaan, eli puhelin käteen ja valitsemaan sopivaa tätiä kotikäynnille. Aikas monta numeroa piti käydä läpi, ennen kuin ensimmäinen vastaus tuli. Huoratkin on lähteneet uudenvuodenviettoon. 300RMB + taksit soviittiin hinnaksi ja aikoi olla perillä 30min päästä. Just kerkesin suihkussa käväistä mulkunpesulla, kun portilta vartijat soittaa, että odottaakos Mr.V vierasta näin myöhään ...toki toki, päästä tyttö sisään vaan...! Noh, lopun nyt jokainen arvaa ...paineet poistettuna on kiva laittaa nukkumaan.

Lauantai aamu alkoi mulla joskus klo.14 aikaan, eli ihan kohtuu tirsat olin nykäissyt.
Suuta kuivasi, päässä jyskytty ...eli, tiikeripurkki auki ...sillä se lähtee millä on tullutkin.
Vaikka eilen nuo tupla tärskyt ei tuntuneet kovin isolta asialta, niin nyt rupes vähän mietityttään, että saapahan nähdä. Tämä toinen tyttö tulisi tuonne mun kotibaariin jokatapauksessa, kun oli ennen siellä tarjoilijana, eli ei auta, vaikka peruisin treffit.
Perkeleen perkele, kun sitä aina onnistuu säätämään jotain. Kävipä jopa mielessä, että ilmoitan kummallekkin, että nyt on tapaaminen peruttu jonkun pikaisesti ilmenneen syyn takia. 

Paskat, katsotaan kuinka äijän käy. Soitin tälle toiselle, että tavataan kotibaarissa joskus klo.22 jälkeen, jolloin mulle jää parituntia aikaa höpöttää ensin isotissin kans, kun se tulee duuniin jo klo.20 seudussa. Itse olin baarissa heti kasin jälkeen ja sanoin isotissille, että yksi baarin entinen työntekijä tulee käväiseen täällä. Onneksi baarin omistaja myös komppas mua, kun tämä pimu oli johtajalle soittanut, että tulee käymään joskus 22 jälkeen. Itse asiassa ilta meni ihan leppoisasti ”kahden naisen loukussa”. Sillon kun isotissi lauloi, niin höpötin tämän toisen kans ja tämä toinen rupatteli paljon myös omistajan kans, niin se ei edes huomannut, että kiehnäsin tuota isotissiä.

Joskun 2 aikaan tämä toinen sanoi, että alkaa oleen aika lähtä nukkumaan. Kysäisin, että missäs se tälläkertaa asustelee, mutta eipä vastausta tullut. Ajattelin, että kyllä se saatana sittenkin huomas jotain, mutta ajattelin, että jos näistä kahdesta pitää valita,niin isotissi vie voiton. Toivottelin hyvät yöt ja lupasin soitella. Olin tämän bändin kans samassa pöydässä ja siihen pamahti joku Fransmanni ja sillä tuntui raha polttelevan taskussa, kun kokoajan tarjos kokopöydälle viinaa. No niinhän siinä kävi, että isotissi vetäis 4-5 tequilaa puoleen tuntiin, ja päityi ihan kunnolla. Silloin likasta löytyi ihan uusia puolia, jotka ei tollakaan olleet huonoja puolia. Kielikorvassa siinä tanssittiin pitkät pätkät ja ei kun ranskalainen kantaa lisää viinaa pöytään. 

Jossain välissä tämä toinen muija soittaa vähän hädissään, että miten avainkortti toimii??? Mistäs helvetistä minä sen tiedän, kun edes tiedä millainen systeemi siellä on? Asutelee kuulemma kaverinsa kämpillä, joka ei ole kotona. Kortti oli aiemmin toiminut, mutta liekkö keskiyöllä tapahtunut kuukaude vaihdos vaikuttanut asiaan. Ei halunnut kaveriaan häiritä keskellä yötä, mutta sain uskoteltua, että taitaa olla ainut vaihtoehto. Sanoin vielä, että soittele, jos et pääse sisään.

Isotissi veti tequilaa semmoista tahtia, että lopputulosta ei tarvinnut enempää arvailla ...unihan se tulee silmään. Noh, kello oli jo varmaan yli 4 siinä vaiheessa ja sanoin bändin porukoille, että nyt viette isotissin kotiin nukkuun! Itseasiassa, meinas pikkuisen vituttaa, kun sopivassa kännissä tyttö oli melkoinen tiireri, mutta nyt ei muuta kuin talja. Ei olis pitänyt antaa sen juoda niin saatanasti. Noh, ei kun kotia kohti.

Kämpille kun pääsin, niin pistin viestin tälle toiselle ja varmistin, että pääsikö se sisälle.
Se soitti takaisin ja ilmoittii päässeensä ja sanoi vielä, että vaikka kello on jo niin paljon, niin ei kuulemma nukuta... kuulosti hyvältä minun korvissa ;)
Sillon pikku vihjailu, että eipä nukuta minuakaan, mitäs tehtäisiin? ...pimulla oli kuulemma täys punkkupullo nokanedessä ja jos minulle sopisi, niin voitais tyhjentää se yhdessä? SOPII...! Koska mulla ei ollut aavistustakaan, missä asustaa, niin sanoin soittavani taksista ja saa neuvoa suharin paikalle.

Harvemmin aamu 5 aikaan lähdetään kotoa treffeille, mutta nytpähän on sekin kokeiltu.
Mittarikuski potkas mut ulos jossain ja vakuuteli, että tämä on se paikka. Kappas, sieltähän se pimu jo tuleekin. Ei siirtyminen sisätiloihin ja olihan siellä punkkupullo ja vielä puolikas leka viskiäkin. Ajattelin, että jos ei pillua, niin eipähän tarvi kuivisuin höpöttä. Likka sanoi vaihtavansa vähän kuteita ja kohta tulee takas saunatakki päällä ja istuu suoraan syliin  Aikamme siinä jauhettin paskaa ja pikkuhiljaa ujutelin kättä jalkovälin ja stringit sieltä tuntui löytyvän ...ja märät sellaiset. Kysäisin, että meinaako kauankin noita pikkuhousjas kostuttaa, ennen kuin otat ne pois??? Ehkä 3 sekuntia siinä meni, kun saunatakki, pikkuhout ja rintaliivit oli revitty pois. Siinä menikin sitten melkoinen tovi kun kaljamulkulla rupeaa touhuaan ja ei jäänyt yhteen laakiin! Kastettiin varmaan liki jokainen taso,joka kämpästä löytyi. ...ei voi sanoa, kuin että kyllä tyttö sitten osas. Mikä teki vielä suuremman vaikutuksen, oli se, että aktin jälkeen pimu sanoi, että tämä ei sitten tarkoita mitään seurustelua, vaan jatketaan entiseen malliin ...ja sehän sopii.
Sitten kaaduttiin sänkyyn varmaan josku 8 aikaan ja pimu nukahti lähes oitis. Sen verran piti itse sitkua hereillä, että laitoin herätyksen klo.11, koska PK on tänään tulossa kotiin, ja tulee joskus iltapäivällä ja silloin pitää olla kotona.

Likka ei edes herännyt kun lähdin ja hyvin ehdin kämpille ennen PK:n saapumista. Ehdin jopa parin tunnin tirsatkin nykäistä.Meinas vaan hermot mennä, kun PK tuli kotiin, niin samantien olis pitänyt kylille lähtä jotain ruokaa ostaan. Itsellä lasku päällä ja ei todellakaan tahtois,mutta ei auttanut. Noh, sopivin välein pysähty välikaljalle, niin kyllä se taas siitä.

Pikkuisen meinas olla PK:lle selittämistä, kun illalla ”joutui” sitä astumaan ja nallin palaessa en saanut kuin muutaman tipan herutettua !
 

Edit 4.2.2009 ...lisätty kuva.

Free Image Hosting

Isotissi ja joku hymynaama kotibaarissa.

 

Lisää päivityksiä tulee jahka on jotain päivitettävää. En usko, että tämän blogin vakituisia lukijoita kiinnostaa tietää, että söinkö tänään pottuvoita vai maksalaatikkoa. Eli jahka jotain repäisevämpää kuin normi perseen raapiminen tapahtuu, niin päivittelen tänne.

Kommenttejakin saa jättää, niin positiivisia kuin negatiivisiakin.

 

Täältä tähän.